top of page

Miért velünk?

evi_ff_edited.png

Dr. Kovács Éva

ügyvezető

1991 óta dolgozik újságíróként. Több mint húsz évig üzemeltetett helyi médiumokat, saját tulajdonban lévő televíziót és rádiót. Ez alapvetően főszerkesztői munkát jelentett, valamint politikai műsorok vezetését, moderálását.

A Kerko-Média Kft.-t 1999-ben alapította, azóta vezeti az üzleti kommunikációs  és video-tartalomszolgáltatás tevékenységet.

2003 óta tanít a PTE Műszaki és Informatikai Karán, média- és kommunikációmenedzsment szakterületeken, 2011 óta főállásban.

Ph.D. fokozatot a PTE interdiszciplináris Doktori Iskolájában szerzett.

2017 óta tagja az MTA Gazdaságtudományi Köztestület, Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának.

  • Facebook
Kesu1_edited_edited.png

Keresnyei János MBA, PDACCI

kreatív igazgató

Több mint egy évtizede segíti kreatív vállalkozások boldogulását üzletfejlesztési projekteken át.

Szakmai tevékenységét az elméleti ismeretek mögötti szakmai tapasztalat és gyakorlati megközelítés jellemzi, több évtizedes televíziós múltját  sikeres innovációk sora kísérte.

Egyedi szakterülete a szellemi eszköz menedzsment és a technológia transzfer. Mindemellett a kreatív ipari vállalkozások fejlesztése, valamint a kreatív ipari nemzetköziesedés, hálózatosodás szakértője.

Mentor a WORTH Partnership Project-ben, innovációs coach az EU EASME SME Instrument rendszerében.

A Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja, a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület és a Kreatív Ipari Klaszter elnöke, emellett brand ambassador-ként tevékenykedik az Enterprise Europe Network hálózatában.

  • LinkedIn
bottom of page